Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Goedkope vakantie Noord-Macedonië
Zomervakantie Regio Midden

Travis header

Villa Tesla

8 juli 2023
8 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Villa Tesla

8 juli 2023
8 dagen
Meer van Ohrid, Noord-Macedonië
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Villa Tesla - Macedonië

Ontdek het prachtige Macedonië in dit 3-sterren Villa Tesla hotel! Dit hotel ligt midden in een groene omgeving, met een fantastisch uitzicht over het Meer van Ohrid. Je betaalt niet teveel en toch geniet je van een onvergetelijke vakantie. In het rustige bergdorpje Elshani kom je helemaal tot rust in de Macedonische sfeer. Met de gratis transfer vanuit het hotel ben je in no time bij het Meer van Ohrid en kan het relaxen beginnen!

Gratis transfer naar het strand

Als je hier je vakantie boekt verblijf je op basis van logies, tegen betaling boek je er een vers ontbijtje in het ontbijtrestaurant bij. Als de zon begint te branden spring je in het buitenzwembad voor een verfrissende duik. Op het zonneterras geniet je maximaal met je favoriete boek in je handen van de stralende zon en de kids vermaken zichzelf op de speelplaats. Iedere ochtend gaat er vanuit het hotel een gratis shuttlebus naar het strand en eind van de middag rijdt de bus weer terug.

Het centrum van Ohrid & Pestani

Aan het Meer van Ohrid geniet je van een heerlijk uitzicht in een groene omgeving. Het centrum van Pestani ligt 1,5 kilometer verderop; ga op ezel safari, wandel met zonsondergang over het strand en boek een excursie naar het slangeneiland. Het centrum van Ohrid ligt een stuk verderop, ook hier is genoeg te doen. Je bezoekt overdag oude monumenten en 's avonds loop je tot in de laatste uurtjes binnen bij de gezelligste bars!

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Villa Tesla is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Midden > Noord-Macedonië > Goedkope vakantie Noord-Macedonië