TUI KIDS' CLUB hotels

Bekijk alle TUI KIDS' CLUB hotels
>> Meer over TUI

TUI KIDS' CLUB hotels

De hotels met het label TUI KIDS' CLUB hebben professionele kidsclubs voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Dit zijn Nederlands sprekende medewerkers vaak met pedagogische achtergrond. Je kunt jouw kinderen met een gerust hart naar de kidsclub brengen, waar zij zich volop gaan vermaken met allerlei leuke activiteiten. Ideaal voor een vakantie met kinderen waarbij je als ouder ook tot rust wilt komen!

Plezier voor de allerkleinsten. kleintjes én volwassenen

Er zijn diverse activiteiten voor verschillende leeftijden. Zo spelen de allerjongsten met muziek en kinderen vanaf 6 jaar doen bijvoorbeeld een wedstrijdje touwtje springen. De specifieke activiteiten hangen af van het hotel waar jullie verblijven, maar sommige hotels hebben bijvoorbeeld ook een speeltuin en een minidisco. Bij een gedeelte van de hotels kunnen ook kinderen van 1 tot en met 3 jaar terecht bij de miniclub en kinderen tot en met 18 jaar kunnen naar de teenageclub. Bij een aantal van de hotels is er zelfs een (betaalde) oppasservice. En als de kinderen zich vermaken, dan doen de ouders dat ook. Zo hebben jullie ook even tijd samen of kun je eindelijk dat spannende boek uitlezen.

Waar zijn deze hotels?

De TUI KIDS' CLUB hotels zijn op diverse plekken in Europa gelegen. Zo zijn er een aantal te vinden op de Griekse eilanden Kreta en Kos, maar ook op de Canarische Eilanden Tenerife en Gran Canaria en zelfs in Turkije en Macedonië. Genoeg keuze dus wat bestemmingen betreft. En er zijn zowel 3-sterren, 4-sterren en 5-sterrenhotels waarvan sommigen ook nog all-inclusive te boeken zijn. Dan hoef je echt even nergens aan te denken tijdens je welverdiende vakantie!

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > TUI KIDS' CLUB hotels