HD Parque Cristóbal Tenerife

Travis header

Bekijk de prijzen van HD Parque Cristóbal Tenerife:

HD Parque Cristóbal Tenerife - Tenerife

Bij HD Parque Cristóbal Tenerife heeft vermaak voor jong en oud. Verblijf met het gezin in de kinderbungalows, voor een nog leukere vakantie. De kinderen vermaken zich uren lang bij de miniclub, zwembad of bij het grootste waterpark van Europa, Siam Waterpark. Terwijl de kids druk bezig zijn, sla jij een balletje bij de golfbaan, kom je tot rust in de wellness of lig lekker bij een van de twee zwembaden te relaxen. Puur genieten met het gehele gezin.

Luxe verblijf

HD Parque Cristóbal Tenerife beschikt over verschillende bungalows. Voor meer luxe kies je de bungalow met jacuzzi op je terras. Kom je met de kids? Kies dan voor kamer speciaal voor kids, deze kamer beschikt over een spelcomputer, flessenwarmer, puree blender, babyfoon en kinderstoel. Bovendien beschikken alle kamers/bungalows over gratis wifi, een keukentje, verkoelende airco, een ruime badkamer en een terras met zitje. Puur genieten.

Ultra-all-inclusive

Schuif 's ochtends direct aan bij het uitbreid ontbijt voor een goede start van de dag. Ga met het gezin op pad of blijf bij het resort. Wandel naar het strand die op 200 meter afstand zit of doe mee met de verschillende activiteiten. Kom terug voor een lekkere lunch om weer even bij te tanken. Spendeer je middag bij het grootste waterpark of rust lekker uit bij een van de twee zwembaden, waarvan 1 verwarmd is. Sluit de dag goed af met een heerlijk diner bij het buffetrestaurant, waar de kids hun eigen buffet hebben. Bij  HD Parque Cristóbal Tenerife geniet je met het gehele gezin! 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel