Revoli Playa

Travis header

Bekijk de prijzen van Revoli Playa:

Revoli Playa - Gran Canaria

Geniet met het hele gezin op het Spaanse eiland Gran Canaria. De kinderen vermaken zich hier urenlang bij de miniclub met het leukste animatieteam of zwemmen heel de dag door in het kinderbad. Bovendien zijn beide buitenbaden gevuld met zout water. Met het centrum om de hoek belooft dit een te leuke vakantie te worden. Wandel naar het prachtige strand die slechts op 700 meter afstand zit dus schoenen aan, handdoek en een goed boek mee en gaan! 

Appartementen

Revoli Playa beschikt over 181 appartementen die allemaal een prachtig uitzicht hebben. De appartementen beschikken over een kitchenette waar je de lekkerste maaltijden kunt maken, een verkoelende airco voor de warmere avonden, gratis wifi om alle vakantiefoto's door te sturen, een ruime badkamer, een aparte slaapkamer voor wat meer privacy en een balkon of terras met zitje. 

Gran Canaria

Wil je de omgeving ontdekken? Huur dan een auto of ga mee met diverse excursies. Ontdek het eiland op een wat andere en actieve manier tijdens de buggy tocht. Tijdens deze tocht maak je een prachtige off-road tour over het zuid-westen van Gran Canaria. Heb jij altijd al een helicopter vlucht mee willen maken? Pak dan tijdens deze vakantie je kans. Bewonder het eiland van bovenaf en vlieg verschillende routes. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Al ruim 15.000 anderen gingen je voor!