Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > HD Parque Cristóbal Gran Canaria

HD Parque Cristóbal Gran Canaria

Spanje - Gran Canaria - Playa Del Inglés

Travis header

HD Parque Cristóbal Gran Canaria voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

HD Parque Cristóbal Gran Canaria

Verblijf in deze prachtige witte bungalows op het mooie Gran Canaria. HD Parque Cristóbal Gran Canaria is een waar kinderparadijs, maar ook de ouders hebben hier veel plezier. De kinderen vermaken zich urenlang bij de miniclub of spelen er op los bij het waterspuitpark, terwijl jij lekker relaxt aan een van de twee buitenbaden of een ontspannen behandeling neemt bij de wellness. Een fijne vakantie voor het hele gezin!

Verblijf in een bungalow

Om je verblijf met de kids nog leuker te maken kies je bij HD Parque Cristóbal Gran Canaria voor de bungalow die speciaal is ingericht voor kinderen. Deze kamer beschikt over een spelcomputer, zitzak, kinderstoel, flessenwarmer en een babyfoon. Bovendien beschikken de kamers over een verkoelende airco, gratis wifi, een keukentje, aparte slaapkamers en niet te vergeten een heerlijk terras waar je kunt genieten van het lekkere weer. 

All-inclusive

Bij HD Parque Cristóbal Gran Canaria verblijf je op basis van all-inclusive verzorging. Start de ochtend goed door mee te doen met een klasje yoga of een goede work-out in de fitness. Speel met zijn allenn een potje voetbal, basketbal of iets anders op het multisportterrein. Neem voor een heerlijk dagje vol zon, zand en waterplezier de shuttlebus naar het dichtstbijzijnde strand. In de avond kun je heerlijk dineren in een van de twee buffetrestaurants van HD Parque Cristóbal Gran Canaria en geniet na afloop van een show of dans heel de nacht door bij de disco.

Home > Hotels en appartementen > HD Parque Cristóbal Gran Canaria