Protur Safari Park

Travis header

Bekijk de prijzen van Protur Safari Park:

Protur Safari Park - Mallorca

De perfecte familie vakantie begint hier. Met een super leuk animatieteam bij de Kidsclub belooft dit een top vakantie te worden voor de kids. Maar ook voor de ouders is er genoeg te doen, ontspan in de heerlijke wellness, lees in alle rust je favoriete boek uit aan een van de drie buitenbaden of speel een potje tennis. Puur plezier voor jong en oud bij Protur Safari Park. Wandel lekker naar strand of het centrum van Sa Coma, die beide om de hoek zitten.

Activiteiten

Na het ontbijt staan de kinderen al te popelen om te spelen in de Kidsclub met het leuke animatieteam en hun vakantie vriendjes. Na de kinderen droppen rust jij even lekker uit en geniet je van je vakantie op Mallorca. Huur een fiets en fiets naar het centrum van Sa Coma of langs het strand. Kom weer terug met ze alle voor een uitgebreide lunch en doe heel de middag leuke activiteiten met het gezin. Speel samen een potje voetbal, basketbal, minigolf of boogschieten. Sluit een heerlijke dag af bij het buffet of à-la-carte-restaurant, geniet jij van de Mexicaanse, Italiaanse of de Aziatische keuken?

Ontdek Mallorca

Wil je een dag de omgeving ontdekken? Ga mee met verschillende excursies of huur een auto en rij naar de plekken die jij wilt zien. Bewonder de grootste Aquarium van Mallorca. Hier vind je maar liefst 8.000 verschillende diersoorten, Europa's diepste haaienaquarium, grootste levende koraalriffen tentoongesteld in Europa en een 3D cinema Aquadome dat allemaal met een gids die je ervan alles over verteld! 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel