Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Kindvriendelijk hotel Mallorca

Wij hebben 17 hotels gevonden in de categorie: Kindvriendelijk hotel Mallorca

Kindvriendelijke hotels op Mallorca

Mallorca behoort tot de Spaanse eilandengroep de Balearen en heeft een gunstige ligging op nog minder dan 2,5 uur vliegen. Het eiland heeft een groot aanbod aan kindvriendelijke hotels en samen met de korte vlucht, maakt dit Mallorca een perfecte bestemming voor jullie volgende gezinsvakantie.

Faciliteiten voor kinderen...

Van zwembaden met glijbanen, kidsclubs voor verschillende leeftijden, speeltuinen en minidisco tot aan hele aquaparken met waanzinnige glijbanen en wildwaterbanen, er zijn genoeg familievakanties naar Mallorca te boeken gebaseerd op jullie wensen. Ideaal als de kinderen zich de hele dag vermaken, dit zorgt ervoor dat de ouders óók vakantie hebben!

...én voor de ouders

Veel van deze kindvriendelijke verblijvenhebben bovendien ook volop faciliteiten voor de ouders, zoals een wellness center, sportactiviteiten, maar ook gewoon comfortabele ligbedden bij het zwembad en het strand en lekkere drankjes. Op deze pagina zetten wij de kindvriendelijke hotels op Mallorca voor je op een rij, waar voor elk gezinslid wel iets te beleven valt!

Home > Vakantie Spanje > Vakantie Mallorca > Kindvriendelijk hotel Mallorca