Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Inturotel Esmeralda Park Mallorca

Inturotel Esmeralda Park Mallorca

Spanje - Mallorca - Cala D'Or

Travis header

Inturotel Esmeralda Park Mallorca op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Inturotel Esmeralda Park - Mallorca

Deze kleine witte schattige appartementencomplexen staan op het zonnige Mallorca. Je kunt hier optimaal verblijven in de luxe en het 3-sterren Inturotel Esmeraldo Park ziet er uit als een resort. Met de grote zwembaden en kinderfaciliteiten kan jong en oud zich goed vermaken.

Appartementen

Het complex beschikt over 300 appartementen, onderverdeeld in kleine schattige gebouwen. Er zijn twee grote zwembaden aanwezig met een apart kindergedeelte. Kinderen kunnen in de tuin een speeltuin vinden en even helemaal uitrazen. Vanaf alle ligbedjes aan het zwembad, heb je een top uitzicht over het strand. Even kindvrij relaxen? Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich goed vermaken in de miniclub van het resort!

Centrum

Het centrum van Cala d'Or ligt op 15 minuten lopen vanaf het resort. Hier kun je door de autovrije straatjes wandelen en terrasjes pakken voor wat Spaanse Tapas. Als je zin hebt, geniet je de hele middag lekker van een karafje Sangria en op de terugweg kun je nog even met je voetjes in de zee. Welke strandjes ga jij op Mallorca ontdekken?

Home > Hotels en appartementen > Inturotel Esmeralda Park Mallorca