Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Alcudia Garden Aparthotel

Alcudia Garden Aparthotel

Spanje - Mallorca - Alcúdia

Travis header

Alcudia Garden Aparthotel op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Alcudia Garden Aparthotel - Mallorca

Alcudia Garden Aparthotel vind je op het Spaanse eiland Mallorca; een zeer geliefde en populaire vakantiebestemming bij veel Nederlanders. Het hotel heeft een 3-sterren beoordeling en heeft van alles te bieden voor een heerlijke vakantie!

De kamers

Alcudia Garden Aparthotel geeft je de keus aan tien verschillende soorten kamers en appartementen. Alle 276 kamers hebben gratis wifi, een badkamer met douche en toilet en een telefoon. Daarnaast hebben bijna alle kamers ook airco, een tv en een balkon met zitje. Kortom, voor ieder budget een perfecte kamer.

Wat is er te doen?

Uiteraard heeft het hotel verschillende faciliteiten voor een geweldige vakantie! Als de zon schijnt kun je heerlijk zwemmen in het buitenbad met kinderbad. Bij slechter weer, wat gelukkig niet zo vaak voorkomt, kun je terecht in het binnenbad waar wederom een kinderbad is. Buiten is er een heerlijk bubbelbad en je kunt er gebruik maken van de sauna. Voor de sportieveling zijn er veel activiteiten, zoals boogschieten of volleybal en de gehele dag door is er volop animatie. Van al dat zwemmen en spelen in de miniclub krijg je honger en dorst. Gelukkig kun je dan terecht in het buffetrestaurant, in de pizzeria en bij de twee bars.

De omgeving

Op slechts 100 meter van Alcudia Garden Aparthotel ligt het zandstrand, waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Vlak bij het hotel vind je een halte voor de bus, waarmee je makkelijk het eiland kunt verkennen. Het hotel doet haar naam eer aan, want het wordt omringd door tuinen en natuur, waardoor er volop wandelmogelijkheden zijn. Het ligt overigens ook vlak bij een levendig centrum met bars, restaurants en winkels en, 2 km verderop, het historische centrum van Alcudia. Ook het vlak bij gelegen schiereiland Cap de Formentor is zeker een bezoekje waard!

Home > Hotels en appartementen > Alcudia Garden Aparthotel