Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Cala d'Or Gardens

Cala d'Or Gardens

Spanje - Mallorca - Cala d'Or

Travis header

Cala d'Or Gardens op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Cala d’or Gardens - Mallorca

Cala d'or Gardens is niet zomaar een hotel! Met sfeervolle kamers die omringd worden door weelderige tuinen en stijlvolle zwembaden, lijkt het meer op een mediterraan dorp. Hier ga je op in het prachtige landschap van Cala d'Or onder de warme zon van Mallorca.

Plezier en ontspanning voor jong en oud

Het hotel is zo ontworpen dat iedereen hier aan zijn trekken komt. Cala d’or Gardens kent knusse plekjes en rustige zwembaden voor stelletjes. Kinderen kunnen zich uitleven in het splash zwembad met glijbanen of zich laten vermaken in de miniclub. Ondertussen ga jij heerlijk loungen langs het zwembad of duik je de spa in waar je je lekker kunt laten verwennen. Ga je voor wat meer actie? Dan kun je je uitleven tijdens fitness, beachvolley, tennis en meer.

Prachtige kust

Geniet van een rustige vakantie met je gezin op een van de mooiste stukjes van Mallorca. De kamers zijn eenvoudig, doch sfeervol met een fraai uitzicht op de tuinen en zwembaden. Er zijn familiekamers met een apart deel voor de kinderen, tweepersoonskamers en je kunt kiezen voor een cycle pack, met leuke extra’s voor de fietsende vakantieganger. Nabij het hotel is genoeg te ontdekken. Er zijn intieme baaitjes met goudkleurig zand en een fraaie kustlijn waar je kunt wandelen en fietsten. Verder is er klein winkelgebied en de gezellige haven met veel restaurants. Kortom, Cala d'or Gardens is de beste plek om tot rust te komen in een mooie setting!

Home > Hotels en appartementen > Cala d'Or Gardens