Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Viva Eden Lago

Viva Eden Lago

Spanje - Mallorca - Alcudia

Travis header

Viva Eden Lago op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Viva Eden Lago - Mallorca

Viva Eden Lago is een hele goede keuze voor een heerlijke relaxvakantie op Mallorca. Het hotel heeft ruime studio’s en appartementen en je kunt verblijven op basis van logies, halfpension of all-inclusive. Je kunt snacks halen bij de snackbar waarna je kunt neerstrijken op het terras, maar ook voor de actieveling is er hier genoeg te doen.

Sport en entertainment

Verveling kennen ze niet bij Viva Eden Lago. Het hotel is voorzien van genoeg sportfaciliteiten om je hele vakantie in beweging te blijven. Zo kun je bijvoorbeeld gaan volleyballen, voetballen of tegen betaling tennissen. Als je niet van balsporten houdt, kun je meedoen aan het boogschieten, aerobics of neem je gewoon een verfrissende duik in het zwembad. Als je dan ’s avonds even wilt uitrusten met een drankje, kun je bij VIVA Eden Lago genieten van livemuziek en van verschillende liveshows, die meerdere avonden per week plaatsvinden.

Genieten van de zon

Op een eiland als Mallorca wil je natuurlijk genieten van het warme weer. Gelukkig kan dit makkelijk bij Viva Eden Lago. Er is een zonneterras met gratis ligbedden en parasols. Ook is er een zwembad om heerlijk in af te koelen en een kinderbad voor de kleintjes. Als je liever gaat zonnen op het strand zit je ook goed bij Viva Eden Lago, je vindt namelijk al een strand op 100 meter van het hotel.

Home > Hotels en appartementen > Viva Eden Lago