Club Martha's Mallorca

Travis header

Vergelijk de prijzen van Club Martha's Mallorca en bespaar:

Club Martha's - Mallorca

Nederlands favoriet! Club Martha's Mallorca staat bekend als een sfeervol complex waar wij Nederlanders maar al te graag komen. Ook de entertainers spreken dan ook Nederlands en dit is super voor de kinderen bij de kidsclub! 

Tijd voor een duik! 

Club Martha's Mallorca heeft twee buitenzwembaden, twee kinderbaden en een binnenbad voor de liefhebbers. Genoeg keuze dus! Bij alle zwembaden is het mogelijk gebruik te maken van de ligbedden en parasols op het zonneterras. Voor de sportievelingen onder ons is het mogelijk om een middagje te gaan boogschieten of huur een tennisbaan en ga een balletje slaan in de Spaanse zon!

Uitgebreide verzorging

Je kunt kiezen voor verschillende verblijfopties. Je kunt het hotel boeken met alleen overnachtingen, overnachting met ontbijt, halfpension of all-inclusive. Verblijf je op basis van all-inclusive dan kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet, lunchbuffet, dinerbuffet, snackbar en twee restaurants. Waar kies jij voor?

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel