Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

ROBINSON hotels

Bekijk alle ROBINSON hotels
>> Meer over TUI

ROBINSON hotels

Bij de ROBINSON hotels kun je sportieve vakanties verwachten met veel activiteiten en een persoonlijke service, hier kennen ze je bij naam. Golfen, tennissen of watersporten, dit is slechts een greep uit de vele activiteiten die je bij deze hotels kunt doen. En dat allemaal onder professionele begeleiding. En als je gewoon even helemaal niets wilt doen of even wilt ontspannen, dan pak je een bedje aan het zwembad of ga je naar de wellness en kom je helemaal tot rust.

Diverse sportieve activiteiten

Waar de ROBINSON hotels om bekend staan is de vele mogelijkheden voor sportactiviteiten. Zo kun je bij de meeste hotels golfen, tennissen en de natuur in met de fiets of gewoon wandelend. Zo ben je niet alleen sportief bezig, je ontdekt ook nog eens de prachtige landschappen in de omgeving. Tijdens het sporten word je begeleid door professionele instructeurs en heb je zelfs de mogelijkheid om verschillende internationale certificaten te halen. Zo zijn er bijvoorbeeld vaak golfclinics, kun je groeps- of privélessen tennis nemen of je kunt meedoen met de WellFit programma's waarbij beweging en ontspanning samen gaan. Denk aan yoga en wellness faciliteiten. Want als je op vakantie bent, hoort relaxen er natuurlijk ook bij!

Watersporten

Ben jij graag op het water of bevind jij je de hele vakantie met een snorkel op in het water? Ook dat kan bij veel van de ROBINSON hotels. Zo kun je zelf gaan snorkelen, met een groep mee gaan duiken of je kunt leren surfen of zeilen. Lekker aan je kleurtje werken, terwijl je sportief bezig bent, een perfecte vakantie voor de actievelingen onder ons!

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > ROBINSON hotels