SCENE hotels

Bekijk alle SCENE hotels
>> Meer over TUI

SCENE hotels

Ideale liggingen voor een avondje uit, hippe strandtenten en gezellige barretjes, dat hebben alle SCENE hotels. Dus willen jullie een vakantie in een levendige omgeving, dan zit je hier goed. Er zijn 3- en 4-sterrenhotels op de Canarische Eilanden, Cyprus en in Kroatië. Proef het nachtleven en slaap lekker waarna je aanschuif bij het late ontbijt. Niet voor niets krijgen de SCENE hotels goede beoordelingen.

Moderne kamers

De kamers van de TUI SCENE hotels zijn modern en comfortabel. Heerlijk om hier thuis te komen van een dagje strand of een gezellig feestje. En wil je echt even genieten zonder de drukte van kinderen, zoek dan een van de SCENE adults only hotels uit. Natuurlijk hebben de kamers allemaal wifi, zodat je de gemaakte foto's en video's nog even op social media kan zetten voordat je er weer op uit gaat!

Relaxte sfeer

Je bent niet voor niets op vakantie, dus een relaxte sfeer is wel zo zijn. Gezellig met zijn allen op het strand chillen, een potje beachvolleyballen en in de avond eropuit in het uitgaansgebied dat vlak bij het hotel ligt. Ga naar gezellige barretjes en geniet van de lekkere cocktails en andere drankjes. Je hoeft niet bang te zijn dat je het ontbijt de volgende dag mist, want er is een speciaal laat ontbijt voor de uitslapers. En daarna kun je weer lekker relaxen bij het zwembad of in een van de hippe beachclubs. Dat is hoe vakantie hoort te zijn!

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > SCENE hotels