Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

TUI SUNEO hotels

Bekijk alle TUI SUNEO hotels
>> Meer over TUI

TUI SUNEO hotels

Betaalbare all-inclusive formules, moderne kamers heerlijke maaltijden en volop vermaak voor de kinderen, dat vind je bij de TUI SUNEO hotels. Het zijn allen 3- en 4-sterrenhotels met fijne zwembaden op populaire vakantiebestemmingen in onder andere Spanje, Bulgarije, Cyprus, Egypte en diverse Griekse eilanden. Wat is jouw favoriete bestemming waar je wel eens een TUI SUNEO hotel wilt testen?

Betaalbare all-inclusive

De all-inclusive hotels van TUI SUNEO zijn goed betaalbaar en je verblijft op basis van all-inclusive. Elke dag een lekker vers buffet met de lekkerste internationale en lokale gerechten. En keuze is er genoeg. Kies jij voor een Thais gerecht, een Mexicaanse maaltijd of gaan jullie voor de vette hap en nemen jullie een lekker bordje patat of pizza? Natuurlijk kun je ook heerlijke ijsjes bestellen, dus ook voor de kleine kinderen is er genoeg te kiezen. Naast het smaakvolle eten, kun je ook de hele dag onbeperkt drankjes halen en zijn zelfs de activiteiten bij de prijs inbegrepen. Zo hoef je echt even nergens aan te denken en kun je onbeperkt genieten!

Entertainment

Bij de SUNEO hotels is er volop entertainment. Het internationale team doet er alles aan om het jullie naar je zin te maken. Voor de kinderen is er vaak een speciale speelruimte "SuneoPlay" waar zij zich kunnen vermaken met leeftijdsgenootjes. Maar natuurlijk kunnen jullie ook met zijn allen een duik nemen in een van de zwembaden of kunnen jullie eropuit om de omgeving te ontdekken. Zowel overdag als 's avonds is er een activiteitenprogramma met zwembadspelletjes en shows die vanaf het terras met een lekker drankje kunt bekijken. Bij de TUI SUNEO hotels gaan jullie je zeker niet vervelen!

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > TUI SUNEO hotels