Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI SUNEO Cala Llonga

TUI SUNEO Cala Llonga

Spanje - Ibiza - Cala Llonga

Travis header

TUI SUNEO Cala Llonga op Ibiza voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI SUNEO Cala Llonga - Ibiza

Wil je lekker uitrusten op vakantie, maar ook de drukte kunnen opzoeken wanneer jij dat wilt? Dan ben je bij TUI SUNEO Cala Llonga aan het juiste adres. Dit 3-sterrenhotel op Ibiza ligt direct aan het strand op een rustige plek, maar het centrum van Cala Llonga vind je al op 300 meter afstand. Bovendien is de bushalte op ongeveer 100 meter afstand te vinden, zodat je ook de rest van het eiland kunt verkennen. En lekker relaxed: je geniet hier heel de dag door van de lekkerste maaltijden, drankjes, activiteiten en de beste service, wat allemaal inbegrepen is in de prijs. Doe gezellig mee met een potje levend ganzenbord of rust lekker uit op het strand. Alles kan bij TUI SUNEO Cala Llonga! 

Kamer met zeezicht

Elke ochtend wakker worden met zeezicht, wat wil je nog meer? Dit is mogelijk als je een van de zeezichtkamers bij TUI SUNEO Cala Llonga boekt. Als je met het gezin komt, dan heb je speciale familiesuites met aparte slaapkamers. En in welke kamer je ook verblijft, je kunt altijd genieten van de fijne buitenzwembaden, TUI SUNEO Cala Llongo heeft er maar liefst drie! Verder is het strand altijd een goed idee en kun je op pad gaan om Ibiza te ontdekken.

Ontdek Ibiza

Wil je een dag of meer het prachtige eiland Ibiza verkennen? Huur een auto of boek een van de excursies. Stap bijvoorbeeld op een catamaran en geniet van een rustige dagtrip op het water. Met al het lekkers van de uitgebreide BBQ, all-inclusive drankjes en diverse zwem- en snorkelstops moet deze trip helemaal goed komen. En wil je meer van het eiland zelf zien dan is de eilandtour een goed idee. Je wordt opgehaald bij TUI SUNEO Cala Llonga en vervolgend rijd je heel de dag langs alle leuke plekken van Ibiza. Geniet van je vrije tijd in San Jose, wandel door de hippiemarkt en bezoek Las Salinas. 

Home > Hotels en appartementen > TUI SUNEO Cala Llonga