Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI SUNEO Tamaimo Tropical

TUI SUNEO Tamaimo Tropical

Spanje - Tenerife - Puerto Santiago

Travis header

TUI SUNEO Tamaimo Tropical op Tenerife voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI SUNEO Tamaimo Tropical - Tenerife

Een zonnige vakantie op het eiland Tenerife is altijd goed en een vakantie naar het 3-sterren TUI SUNEO Tamaimo Tropical is helemaal top! Dit is een van de SUNEO hotels van TUI die heel betaalbaar is én waar je verblijft op basis van all-inclusive. Dat betekent een vakantie zonder zorgen met onbeperkt eten en lekkere drankjes. Het fijne zwembad en de gustige ligging maken het plaatje compleet!

All-inclusive

Een all-in prijs: vlucht, verblijf en onbeperkt eten en drinken, hoe relaxed is dat? Bij TUI SUNEO Tamaimo Tropical kun je een lekker ontbijt, lunch en diner verwachten in het buffetrestaurant met internationale en Spaanse gerechten. Bovendien kun je als je reserveert, dineren in het Italiaanse restaurant Morrocollo. Overdag haal je verkoelende ijsjes en snacks en in de avond kun je met een lekkere Sangria op het terras proosten op jullie vakantie. Wat wil je nog meer?

Ideale ligging

TUI SUNEO Tamaimo Tropical ligt in het centrum van Puerto Santiago en op slechts 200 meter van een klein lavastrandje. Het grotere Playa de la Arena ligt op 2 kilometer van het hotel. Bovendien is er op 500 meter een bushalte te vinden die je over de rest van het eiland vervoert. Je kunt natuurlijk ook een auto huren of een georganiseerde excursie boeken. En als je een dagje bij het hotel blijft, kun je een duik nemen in een van de drie zwembaden, waarvan er één verwarmd is. TUI SUNEO Tamaimo Tropical is dus een perfecte bestemming voor de zomer, maar ook als winterzonbestemming!

Home > Hotels en appartementen > TUI SUNEO Tamaimo Tropical