TUI SUNEO Cortijo Blanco

Travis header

Vergelijk de prijzen van TUI SUNEO Cortijo Blanco en bespaar:

TUI SUNEO Cortijo Blanco - Marbella

Vlucht even van de drukte in Nederland en denk even helemaal nergens aan. Doordat de vakantie all inclusive is, is al het eten en drinken al voor jou geregeld. Enige wat je hoeft te doen is aan te schuiven bij het buffetrestaurant. Hoe ideaal is dat? Sluit je dag af met een heerlijk drankje aan de bar en geniet van een show. Huur eens een auto en bezoek het bruisende en mooie centrum van Marbella! Bovendien zijn de winkels en het strand op slechts ca. 800 kilometer afstand. 

Faciliteiten

Met een leuk activiteitenprogramma overdag en 's avonds is er altijd wat te doen. Bovendien kunnen de kinderen zich vermaken in de speelhal, speeltuin en bij Suneoplay of natuurlijk met ze alle verschillende activiteiten doen, zoals volleybal of boogschieten. Lees een boek uit de bibliotheek aan het zwembad met een heerlijk drankje er naast, kom echt even tot rust. Zoek verkoeling in 1 van de 3 buitenbaden en lig vervolgens op de ligbedden in de zon met uitzicht op een prachtige tuin. TUI SUNEO Cortijo Blanco beschikt verder over een buffetrestaurant, snackbar en 2 bars

Excursies

Wil je toch een dag de prachtige omgeving verkennen? Wij geven jou geen ongelijk; TUI biedt 10 verschillende excursies speciaal voor jou aan. Ontdek Ronda per trein, rijd met de trein door het mooie Andalusië, maak een prachtige rotswandeling en geniet van de bezienswaardigheden. Houdt jij van Flamenco dansen of heb jij dat altijd al willen zien? Bewonder het bij de excursie "Flamenco aan de zee" tijdens een Driegangen-BBQ met rode wijn, hoe leuk is dat?

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Al ruim 15.000 anderen gingen je voor!