↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Dominicaanse Republiek

Zwembad Whala Bavaro Dominicaanse Republiek

9 dagen naar Whala! Bavaro in Dominicaanse Republiek vanaf 509 euro* per persoon.

Regio: San Juan
Stad: Punta Cana

Wanneer vertrekken? 4 december 2017
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: All-Inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbieding
*Let op: Als je niet direct de prijs van deze aanbieding in beeld krijgt bij de aanbieder, vul dan het vervoer, vertrekdatum en duur in zoals genoemd op deze pagina. Zie je de prijs nog steeds niet, dan kan het zijn dat de prijs is gewijzigd of de aanbieding uitverkocht is. De aanbiedingen zijn vaak erg populair, dus wees er snel bij!

Whala Bavaro - Dominicaanse Republiek

Op zoek naar een hele voordelige verre bestemming? Wat dacht je van de Dominicaanse Republiek? Je kunt nu heel goedkoop naar Whala Bavaro, een heerlijk kleinschalig hotel dat op slechts 100 meter van het prachtige Bávaro Beach in Punta Cana ligt. Als je eenmaal op dit strand ligt omgeven met palmbomen, wil je nooit meer weg!

All-Inclusive verzorging

Als je verblijft in Whala Bavaro, verblijf je op basis van All-Inclusive verzorging. Dit betekent lekker eten in het buffetrestaurant 'Rompeolas' of in het à la carte restaurant 'Rincon Magico' én onbeperkt drankjes halen in één van de drie bars. Gedurende dag geniet je van onbeperkt maaltijden, snacks, drankjes en tussendoortjes. Alleen voor het à la carte restaurant is met bijbetaling. 

Punta Cana en omgeving

In de omgeving zijn prachtige stranden die vol staan met palmbomen. Hier zijn volop mogelijkheden om te snorkelen of te duiken. Als je het echt goed wil doen, kun je ook gaan snorkelen bij Isla Sanoa, een eiland bekend om de tropische bountystranden. Met een beetje geluk kun je hier zelfs schildpadden en zeekoeien spotten!

Deze kans laat jij je niet voorbij gaan, toch?