Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

TIME TO SMILE appartementen

Bekijk alle TIME TO SMILE appartementen
>> Meer over TUI

TIME TO SMILE appartementen

It's time to smile! Boek jij een vakantie naar een van de TIME TO SMILE appartementen? Hier geniet je van een buitenlandse vakantie met het gemak en comfort zoals wij die thuis gewend zijn. Dit concept is speciaal ontworpen op basis van de wensen van Nederlandse vakantiegangers.

Comfortabele appartementen

Je verblijft in een comfortabel appartement als je een TIME TO SMILE vakantie boekt. Dat betekent een ruime accommodatie met een goede keuken, een fijn (lang) bed en een grote badkamer met inloopdouche. In de keuken beschik je over moderne apparatuur, zoals een Nespresso koffiemachine en in sommige gevallen een SMEG-koelkast. En niet alleen in je kamer, ook in de koffiebar kun je verschillende koffies halen. Altijd fijn om je dag goed mee te beginnen!

Voel je helemaal thuis

Bij de TIME TO SMILE appartementen voel je je helemaal thuis. De appartementen zijn comfortabel en je hebt een Nederlandse servicehost, jouw aanspreekpunt tijdens je vakantie. Deze host kan jou helpen met al jouw vragen en geeft je tips over wat je kunt doen op de bestemming. Want ook al is het Nederlandse comfort fijn, je wilt natuurlijk ook wel het gevoel hebben dat je in het buitenland bent. Huur bijvoorbeeld een auto om meer van het land te bekijken, de lokale keuken te proeven of naar een gezellige markt te gaan. Of misschien ga jij wel strandhoppen, zodat je alle mooie strandjes in de omgeving kunt ontdekken. Het is jouw vakantie, dus jij beslist!

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > TIME TO SMILE appartementen