Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TIME TO SMILE Guinate Club

TIME TO SMILE Guinate Club

Spanje - Lanzarote - Puerto Del Carmen

Travis header

TIME TO SMILE Guinate Club op Lanzarote voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TIME TO SMILE Guinate Club - Lanzarote

TIME TO SMILE Guinate Club is de perfecte plek voor een heerlijke vakantie. Er is genoeg te doen zoals het eiland ontdekken, zwemmen in het zwembad of een dagje naar het brede zandstrand, dat op ca. 600 meter van het appartementencomplex ligt en waar de zon bijna iedere dag schijnt. Je kunt ook lekker flaneren langs de boulevard van Puerto del Carmen. Die ligt om de hoek. De Nederlandse host is zes dagen per week aanwezig bij TIME TO SMILE Guinate Club. Zij kan je helpen en goede adviezen geven als je informatie nodig hebt, want ze kent het eiland als haar broekzak.

Moderne appartementen

Bij TIME TO SMILE Guinate Club verblijf je in een modern appartement met een ruime badkamer, gratis wifi, heerlijke bedden en een goede keuken waar zelfs aan een broodrooster en een nespresso apparaat is gedacht. Je kunt heerlijk je eigen eten maken in je appartement, maar je kunt ook prima dineren in één van de gezellige restaurants in de buurt. 

Lanzarote

Huur een auto en ontdek het prachtige Spaanse eiland Lazarote of boek een excursie. Bewonder de prachtige wateren tijdens de zeiltocht. Bij deze zeiltocht geniet je van onbeperkt wijn, frisdrank en water, krijg je een heerlijke lunch en bezoek je het afgelegen strand van Francesa. Heb jij altijd al willen Fly Boarden? Pak dan nu je kans tijdens de excursie onder ervaren begeleiding. We weet kun jij aan het eind van de dag zelfs een salto maken. 

Home > Hotels en appartementen > TIME TO SMILE Guinate Club