TIME TO SMILE Aphrodite Village

Griekenland - Zakynthos - Tsilivi

Travis header

TIME TO SMILE Aphrodite Village - Zakynthos

Yes! Er is een TIME TO SMILE hotel op Zakynthos in het gezellige plaatje Tsilivi. Dat betekent stijlvolle moderne kamers en faciliteiten, plus alle comfort die je als Nederlander maar wenst. Denk aan een luxe douche, comfortabele bedden en gewoon een lekkere bak koffie!

Fijn verblijf in Aphrodite Village

De moderne appartementen, het fijne zwembad, de ideale ligging en de Griekse gastvrijheid maken jouw vakantie helemaal compleet! Loop naar het strand dat om de hoek ligt of chill bij het zwembad van Aphrodite Village met een lekkere koude frappé, ijsje of cocktail. Je hebt keuze uit logies of logies met ontbijt, wat jij wilt!

Top locatie op een top eiland!

Zakynthos is altijd een goed idee. En TIME TO SMILE Aphrodite Village ligt ook nog eens op een rustige plek op 500 meter afstand van het gezellige centrum van Tsilivi. Ook vind je het fijne zandstrand op slechts 250 meter afstand. Huur je een auto, dan kun je gemakkelijk de rest van het Griekse eiland ontdekken. Breng een bezoek aan Shipwreck Beach, neem een duik in zee vanuit Porto Limnionas of krijg een lekker zacht huidje in het water van het zwavelstrandje Xigia Beach.

 

Home > Hotels en appartementen > TIME TO SMILE Aphrodite Village