TIME TO SMILE Sunny Village

Travis header

Bekijk de prijzen van TIME TO SMILE Sunny Village:

TIME TO SMILE Sunny Village - Gran Canaria

Kom hier samen met het gezin voor een gezellige, rustige maar toch leuke vakantie. Ontdek het prachtige Spaanse eiland of houd het lekker bij het zwembad of strand. Geniet 's ochtends van ene heerlijke koffie bij de coffeebar en een versbroodje van de bakkerij. Lig heerlijk bij het zwembad met je favoriete drankje en een goed boek en kom echt even tot rust. Sluit de avond af bij een heerlijk restaurant of bar in de buurt.

Verblijf

Verblijf in een modern appartement met gratis wifi, airco, ruime badkamer, een keukentje en een terras met ligbedden. Vlucht hier echt even van de drukte in Nederland en kom echt even tot rust bij dit kleinschalige appartementencomplex. Bovendien word TIME TO SMILE Sunny Village gerenoveerd om je te laten verblijven in een nog mooiere appartement met alles er op en er aan!

Gran Canaria

Huur een auto of fiets en ontdek de prachtige omgeving vanTIME TO SMILE Sunny Village of ga mee met diverse excursies. Haal je dagelijkse benodigdheden bij het winkeltje die slechts 300 meter van het appartementencomplex is. Ontdek het Spaanse eiland met de Quad tour. Deze Off-road beloofd veel avontuur, plezier en zie de mooiste punten van het eiland. Heb jij altijd al in een helikopter willen zitten? Grijp dan je kans bij de tour. Bewonder Gran Canaria van bovenaf, deze geweldige excursie mag je niet missen! 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel