Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TIME TO SMILE Sunny Village

TIME TO SMILE Sunny Village

Spanje - Gran Canaria - Playa Del Inglés

Travis header

TIME TO SMILE Sunny Village op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TIME TO SMILE Sunny Village - Gran Canaria

Kom bij het 4-sterren TIME TO SMILE Sunny Village samen voor een gezellige zonvakantie op Gran Canaria. Ontdek het prachtige Spaanse eiland en geniet van de warmte bij het zwembad of op het strand. Hier vlucht je echt even van de drukte in Nederland en kom even tot rust bij dit kleinschalige appartementencomplex.

Bungalow

Uiteten gaan is natuurlijk hartstikke leuk als je op vakantie bent, maar als je dit iedere dag doet loopt dit best wel op. Doordat je bij TIME TO SMILE Sunny Village in een bungalow verblijft, kun je gezellige restaurantjes afwisselen met zelfgemaakte maaltijden. De kitchenette beschikt over een keramische kookplaat met twee pitjes, een magnetron, een koelkast en een broodrooster. Overigens kun je op het complex ook terecht bij de koffiebar voor een lekker bakje koffie of thee en bij de bakkerij voor een vers broodje.

Ideale ligging op Gran Canaria

TIME TO SMILE Sunny Village heeft een gunstige ligging in de bekende badplaats Playa del Inglés. Deze plaats heeft diverse centra met winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden en één daarvan, Yumbo, ligt op 300 meter afstand van het appartementencomplex. Het strand is met 900 meter nog prima te lopen en er zijn volop excursies te boeken. Ontdek Gran Canaria bijvoorbeeld met een quad of helemaal luxe: ga mee met de helikopter tour waarbij je Gran Canaria van bovenaf bewondert!

Home > Hotels en appartementen > TIME TO SMILE Sunny Village