SPLASHWORLD hotels

Bekijk alle SPLASHWORLD hotels
>> Meer over TUI

SPLASHWORLD hotels

De droom van ieder kind (en stiekem ook volwassene). De naam verklapt het al een beetje, bij de SPLASHWORLD hotels is er een aquapark met heel veel glijbanen en attracties. Zo vermaken de kinderen zich de hele dag door van diverse glijbanen te roetsjen en kun jij als ouder lekker relaxen bij het zwembad. Of je gaat natuurlijk mee van de glijbanen af!

Waterplezier voor alle leeftijden

Bij SPLASHWORLD hotels is er waterplezier voor alle leeftijden. De allerkleinsten vermaken zich in het ondiepe badje, de kleuters in het Piratenschip en de iets oudere kinderen gaan de hele dag van verschillende glijbanen af. Of gaan jullie met zijn alle over de golfen springen in het golfslagbad? Er worden cijfers gegeven aan de "SplashFactor", zo weet je wat je kunt verwachten. Ga jij voor een hotel met SplashFactor 8, 9 of 10? Hoe hoger het cijfer, hoe meer uitdagende attracties. Maar welk hotel je ook kiest, het wordt een spetterende vakantie!

Kindvriendelijke accommodaties

Aangezien de SPLASHWORLD hotels erg populair zijn onder gezinnen met kinderen, zijn ook de accommodaties kindvriendelijk. Je verblijft in een ruime familiekamer en los van de vele wateractiviteiten zijn er ook speelvelden, speeltoestellen en een kindvriendelijk buffet. Bovendien verblijven jullie op basis van all-inclusive, waardoor iedereen onbeperkt hapjes en drankjes kan halen. Een onbezorgde vakantie voor jong en oud!

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > SPLASHWORLD hotels