Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > SPLASHWORLD Playa Estepona

SPLASHWORLD Playa Estepona

Spanje - Costa del Sol - Estepona

Travis header

SPLASHWORLD Playa Estepona Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

SPLASHWORLD Playa Estepona

Waterratten gaan zich hier 1000% vermaken! Het 4-sterrenhotel SPLASHWORLD Playa Estepona in het zuiden van Spanje in Estepona heeft namelijk drie buitenzwembaden, twee kinderbaden en heel veel te gekke waterglijbanen en zelfs een golfslagbad. Het hotel ligt direct aan de zee, dus voor wie nog niet genoeg gezwommen heeft, kan daar ook een lekkere verkoelende duik nemen. Wie weet spot je nog wat visjes als je je snorkel meeneemt!

Waterpret

De droom van ieder kind (en stiekem ook heel veel volwassenen): op vakantie naar een hotel met aquapark. Bij SPLASHWORLD Playa Estepona komt die droom uit met een speciaal waterpark voor kleine kinderen, maar ook twee trechter glijbanen, een tube glijbaan, een multi-lane glijbaan en twee kronkelglijbanen. Dat wordt een vakantie vol waterpret. Wil je in de golven zwemmen, dan loop je richting het strand of neem je plaats in het golfslagbad.

All-inclusive

Wanneer je bij SPLASHWORLD Playa Estepona verblijft, doe je dat op basis van all-inclusive verzorging, wat inhoudt dat je de hele dag door lekker onbeperkt kunt eten en drinken, maar ook dan je gebruik kunt maken van diverse sportactiviteiten. Zo is er een tennisbaan, een volleybalveld, kun je er voetballen, tafeltennissen, jeu-de-boulen en zelfs boogschieten. Bovendien is er een activiteitenprogramma en kun je in de avond genieten van diverse shows. Maar dat hoeft natuurlijk niet, je kunt ook de bus pakken of een auto huren en richting het centrum van Marbella gaan voor een heerlijke sangria op het terras.

Home > Hotels en appartementen > SPLASHWORLD Playa Estepona