SPLASHWORLD Playa Estepona

Travis header

Vergelijk de prijzen van SPLASHWORLD Playa Estepona en bespaar:

SPLASHWORLD Playa Estepona

Waterratten gaan zich hier 1000% vermaken! Het 4-sterrenhotel SPLASHWORLD Playa Estepona in het zuiden van Spanje in Estepona heeft namelijk drie buitenzwembaden, twee kinderbaden en heel veel te gekke waterglijbanen en zelfs een golfslagbad. Het hotel ligt direct aan de zee, dus voor wie nog niet genoeg gezwommen heeft, kan daar ook een lekkere verkoelende duik nemen. Wie weet spot je nog wat visjes als je je snorkel meeneemt!

Waterpret

De droom van ieder kind (en stiekem ook heel veel volwassenen): op vakantie naar een hotel met aquapark. Bij SPLASHWORLD Playa Estepona komt die droom uit met een speciaal waterpark voor kleine kinderen, maar ook twee trechter glijbanen, een tube glijbaan, een multi-lane glijbaan en twee kronkelglijbanen. Dat wordt een vakantie vol waterpret. Wil je in de golven zwemmen, dan loop je richting het strand of neem je plaats in het golfslagbad.

All-inclusive

Wanneer je bij SPLASHWORLD Playa Estepona verblijft, doe je dat op basis van all-inclusive verzorging, wat inhoudt dat je de hele dag door lekker onbeperkt kunt eten en drinken, maar ook dan je gebruik kunt maken van diverse sportactiviteiten. Zo is er een tennisbaan, een volleybalveld, kun je er voetballen, tafeltennissen, jeu-de-boulen en zelfs boogschieten. Bovendien is er een activiteitenprogramma en kun je in de avond genieten van diverse shows. Maar dat hoeft natuurlijk niet, je kunt ook de bus pakken of een auto huren en richting het centrum van Marbella gaan voor een heerlijke sangria op het terras.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel