Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > SPLASHWORLD Aqua Nevis

SPLASHWORLD Aqua Nevis

Bulgarije - Burgas - Sunny Beach

Travis header

SPLASHWORLD Aqua Nevis Bulgarije voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

SPLASHWORLD Aqua Nevis - Bulgarije

Vlak bij het centrum van Sunny Beach ligt het 4-sterrenhotel SPLASHWORLD Aqua Nevis. In dit hotel heb je talloze glijbanen die jij in je vakantie allemaal kunt uitproberen, perfect voor een vakantie met het gezin! De kids spelen de hele dag door in de speeltuin of in de zwembaden en jij kunt genieten van een rustgevende massage in de wellness, want jij heb tenslotte ook vakantie. 

Paradijs voor kinderen

Om je familievakantie nog completer te maken verblijf je in een familiesuite. Deze suite kun je omtoveren tot twee aparte slaapkamers met behulp van een schuifdeur. Door deze schuifdeuren heb je net wat meer ruimte en privacy. Verder zijn er babybedjes en babybadjes beschikbaar en kun je tegen betaling een buggy huren. SPLASHWORLD Aqua Nevis is een paradijs voor kinderen van alle leeftijden. Er is een uitgebreid activiteitenprogramma en er zijn ontzettend veel glijbanen, waaronder vijf snelle glijbanen, vijf tube glijbanen en een boomerang. Ook is er een golfslagbad en een lazy river. 

All-inclusive

Bij SPLASHWORLD Aqua Nevis geniet je all-inclusive. Dat houdt in dat je heel de dag kunt genieten van de lekkerste maaltijden, drankjes en de beste service. Ook kun je meedoen met diverse activiteiten. Doe bijvoorbeeld mee met waterpolo of een lesje aerobics. Liever een dag de omgeving ontdekken? Het strand ligt op 1500 meter en het centrum op 800 meter en bovendien gaat er iedere dag een shuttlebus maar liefst 29 keer richting Sunny Beach!

Home > Hotels en appartementen > SPLASHWORLD Aqua Nevis