SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito

Travis header

Bekijk de prijzen van SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito:

SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito - Gran Canaria

Bij SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito heb je een vakantie vol waterpret, luxe en gezelligheid. Begin de dag goed met een lesje aerobics, aquarobics of een work-out bij de fitness. Glij heel de middag van de vetste glijbanen af bij het waterpark. Het waterpark beschikt over 2 kronkelglijbanen, 2 snelle glijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 1 trechter glijbaan, 1 boomerang, 1 kids waterspuitpark en 2 kids miniglijbanenpark. Kortom genoeg waterpret voor jong en oud

Verblijf met zeezicht 

Elke ochtend wakker worden met zeezicht is natuurlijk geen straf. Gelukkig kan dat bij SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito. Alle prachtige kamers hebben allemaal zicht op de zee. Kom je met het gezin? Kies dan voor de familiekamer, deze kamer is ruimer dan de standaard kamer. Bovendien beschikken de kamers over verkoelende airco, tv, ruime badkamer, koelkast en een terras of balkon met zitje waarvan je kunt genieten van het lekkere weer en uitzicht.

All-inclusive met waterpret

Start de dag goed met een uitgebreid ontbijt bij het buffetrestaurant. Start de dag goed met een work-out in de fitness, doe mee met een lesje aquarobics of kies voor een ontspannen behandeling in de wellness. Glij heel de dag van de vetste glijbanen en geniet van een lekkere lunch bij het waterpark. Kom terug naar je hotelkamer en maak je klaar voor een lekker avondje in het buffetrestaurant. Puur genieten met gehele gezin. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel