Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > SPLASHWORLD Pegasos World

SPLASHWORLD Pegasos World

Turkije - Turkse Rivièra - Side

Travis header

SPLASHWORLD Pegasos World voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

SPLASHWORLD Pegasos World - Turkije

Een vakantie bij SPLASHWORLD Pegasos World betekent heel veel waterplezier! Je vindt SPLASHWORLD Pegasos World in een rustige omgeving, maar je hoeft je hier niet te vervelen, want het ligt direct aan het strand met ligbedden en parasols en er zijn volop activiteiten in het hotel. Kom lekker tot rust in de warme Turkse zon op het strand, neem een duik in de zee of wandel tijdens zonsondergang nog met je voeten door het water. En test natuurlijk alle glijbanen uit...

Volop vermaak

Bij het hotel kun je meedoen met het uitgebreide activiteitenprogramma van die dag en de kids vermaken zich bij het piratenschip dat is omgedoopt tot miniclub. Een dagje naar Side behoort ook tot de mogelijkheden, deze stad ligt op 6 kilometer afstand van het hotel. Bovendien heeft SPLASHWORLD Pegasos World een gi-gan-tisch waterpark, de droom van ieder kind!

Waterattracties

Tijdens jullie verblijf bij SPLASHWORLD Pegasos World hebben jullie onbeperkt toegang tot het grote aquapark met heel veel glijbanen! Zo zijn er maar liefst vier kronkelglijbanen, twee trechterglijbanen, twee boomerangs, een sidewinder, een multi-laneglijbaan en een tube glijbaan. Voor de kleintjes is er een waterspuitpark en een miniglijbanenpark. Dat wordt spetteren met het hele gezin!

Home > Hotels en appartementen > SPLASHWORLD Pegasos World