↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Jamaica

ClubHotel RIU Ocho Rios Jamaica

9 dagen naar ClubHotel Riu Ocho Rios 5-sterren in Jamaica vanaf 909 euro* per persoon.

Regio: Saint Ann
Stad: Steer Town

Wanneer vertrekken? 5 april 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: All-Inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

ClubHotel RIU Ocho Rios

Familiehotel ClubHotel RIU Ocho Rios heeft alles te bieden voor een geslaagde familievakantie op Jamaica. Vergeet Spanje en Frankrijk voor even: dit keerĀ is het Jamaica waar je moet zijn. Met All-Inclusive hoef je nergens aan te denken. Laat de kinderen lekker spelen bij het zwembad of met het animatieteam en kom zelf volledig tot rust in de heerlijke Jamaicaanse zon.

Geniet van luxe

Bij ClubHotel RIU Ocho Rios kun je kiezen uit zes verschillende kamers. Kies voor een standaardkamer of een voordeelkamer om goedkoop te kunnen genieten van het hotel. Liever iets luxe? Kies dan voor Suite Jacuzzi of de Juniorsuite Deluxe Seaside. Hoe luxe je je eigen vakantie maakt beslis je dus helemaal zelf. Dat je gaat genieten, staat natuurlijk al vast.

Iedere dag anders

Een verblijf bij ClubHotel RIU Ocho Rios is iedere dag anders. De diverse restaurants bieden bijvoorbeeld dagelijks een ander menu. Geniet van een internationale menukaart of van lokale gerechten. Er zijn twee buitenbaden te vinden voor een frisse duik, hoewel je ook binnen no time met je tenen in het azuurblauwe zeewater staat.

Geniet van een gevarieerde en voordelige vakantie op Jamaica bij ClubHotel RIU Ocho Rios.


RIU Ocho Rios Jamaica zwembad
ClubHotel RIU Ocho Rios luxe zwembad
ClubHotel RIU Ocho Rios dineren

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.