Jamaica

Vakantie naar Jamaica

Reggae, suikerrietplantages en kleurrijke stadjes

Don't worry, be happy! Ga naar het land van de reggae muziek! Jamaica is de ideale vakantiebestemming als je houdt van zon, strand, dans en muziek. Het eiland heeft bovendien prachtig tropische regenwouden, suikerrietplantages, lokale marken en kleurrijke stadjes. De mensen in Jamaica zijn erg gastvrij en staan altijd open voor een praatje. Zo kom je al snel veel te weten over dit bijzondere eiland.

Zoek je de goedkoopste vakanties naar Jamaica die op dit moment te boeken zijn, dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen! Wij verzamelen iedere dag de beste aanbiedingen van het moment.

De laatste aanbiedingen voor Jamaica

24 september 2021, 9 dagen


Negril, Jamaica

24 september 2021, 9 dagen


Negril, Jamaica

24 september 2021, 16 dagen


Negril, Jamaica

1 oktober 2021, 9 dagen


Ocho Rios, Jamaica

De hoofdstad van Jamaica is Kingston, dat gelegen is in het zuiden van het eiland en de twee-na-grootste stad van het land is Montego Bay. Hier zijn vlakbij prachtige stranden te vinden en daardoor veel toeristen. Andere bekende plaatsen zijn Ocho Rios en de badplaats Negril. In Negril heb je mooie witte zandstranden en kun je vele watersporten beoefenen. Ocho Rios is vooral bekend vanwege de bekende watervallen, Dunn's River Falls en ook in deze plaats kun je goed terecht als je van watersporten houdt.

Uiteraard is Jamaica ook het eiland van de reggae en de bekende rasta Bob Marley en deze muziek hoor je dan ook op het eiland. Naast de gezellige sfeer door de muziek die je overal hoort, kun je ook een bezoek brengen aan de geboorteplaats van Bob Marley of het Bob Marley Museum in Kingston.

Maar daarnaast is ook de natuur van Jamaica prachtig en dan vooral het gebied van de Blue Mountains. Je vind hier het laatst overgebleven regenwoud en vele exotische planten en het gebied staat bovendien bekend om de Blue Mountain koffiebonen. Verder is hier ook het hoogste punt van Jamaica te vinden, de Blue Mountain Peak van 2256 meter hoog, welke je kunt beklimmen als je dit wilt.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen