RIU Concordia

Travis header

RIU Concordia - Mallorca

Geniet met het hele gezin op het prachtige Mallorca bij het net gerenoveerde RIU Concordia. Terwijl de kinderen lekker aan het zwemmen zijn in  het buitenbed, kies jij een ligbed uit onder de zon en lees je eindelijk die ene boek uit. Doordat het hotel centraal gelegen is, kun je gemakkelijk even er op uit voor een lekkere Spaanse lunch. Geniet hier optimaal met het hele gezin, met z'n tweeën of met vrienden.

Verblijf

Schuif direct aan bij het ontbijt in het buffetrestaurant en bedenk wat jullie die dag gaan doen, de omgeving ontdekken of bij het resort blijven? Wandel maar slechts 200 meter naar het strand, perfect om een dagje daar te spenderen. Lekker bij kleuren op een ligbed of neem je snorkelset mee en wie weet wat voor visjes jij spot! Kom 's avonds terug naar RIU Concordia voor een heerlijk diner en sluit de avond af met livemuziek en je favoriete cocktail bij de bar. 

Ontdek Mallorca

Wil je een dag de omgeving bewonderen? Huur dan een auto en rijd langs heel het eiland of ga mee met diverse excursies en kijk je ogen uit. Houd je van om verschillende watersporten te beoefenen? Ga dan mee met Mallorca Wind Pirates Pakketten. Tijdens deze excursie kun je kiezen uit 9 wateractiviteiten, zoals big paddle boardin en suppen. Hoe leuk is dat?

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel