Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riu Palace Tikida Taghazout

Riu Palace Tikida Taghazout

Marokko - Atlantische Kust - Taghazout

Travis header

Riu Palace Tikida Taghazout voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Riu Palace Tikida Taghazout - Marokko

Dit nieuw gebouwde hotel in Marokko is klaar om jou een perfecte vakantie te bezorgen! Riu Palace Tikida Taghazout straalt puur luxe uit en dat is ook zeker wat je hier kunt verwachten. Neem een verkoelende duik in een van de maar liefst zes buitenbaden en geniet van de heerlijke zon. Doe je dagelijkse work-out bij de fitness of doe actief mee met een groepsles bij de RiuFit zone. De kinderen vermaken zich urenlang bij RiuLand of in de speeltuin.

Swim-up kamers

Wist je dat je bij 5-sterrenhotel Riu Palace Tikida Taghazout niet alleen kamers met zeezicht hebt, maar dat je ook kunt kiezen voor een luxe swim-up kamer? Zo spring je elke ochtend zo vanuit je terras het zwembad in. Dat is nog eens een goede manier om wakker te worden! De kamers zijn zo mooi ingericht dat je eigenlijk niet eens je kamer wilt verlaten, maar je wilt natuurlijk de zon niet missen en ook de zwembaden en het strand zijn adembenemend mooi!

Geniet all-inclusive

Doordat je op basis van all-inclusive verblijf bij Riu Palace Tikida Taghazout, schuif je 's ochtends direct aan bij het ontbijt. Overdag kun je relaxen bij de zwembaden of op het strand of leef je je uit in de fitness of bij RiuFit en RiuArt. Verder haal je elke dag een lekkere lunch, tussendoor wat snacks en geniet je 's avonds van een heerlijk diner bij het buffetrestaurant of een van de drie à-la-carterestaurants. Tijdens de showcooking kun je zien hoe de maaltijden bereid worden en kijk je je ogen uit. Wat een heerlijke vakantie bij Riu Palace Tikida Taghazout in het prachtige Marokko!

Home > Hotels en appartementen > Riu Palace Tikida Taghazout