RIU Astoria

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Astoria:

RIU Astoria - Bulgarije

Kom met het hele gezin lekker vakantie vieren bij RIU Astoria. Dit moderne hotel is direct aan het strand gelegen. Dus slippers aan, handdoek mee en kies een ligbed uit in de zon, even ontspannen. Je hoeft hier echt even nergens aan te denken alles word voor je geregeld van begin tot eind. Zo schuif je direct aan bij het uitgebreide ontbijt, heerlijke lunch en een gezellig diner, wat wil je nog meer? Bovendien vermaken de kinderen zich urenlang bij de miniclub. 

Kamers

Elke ochtend wakker worden met uitzicht over de zee, is natuurlijk heerlijk. Gelukkig kan dat bij RIU Astoria! Zo beschikken de kamers over een verkoelende airco, gratis wifi, een koelkast, een ruime badkamer en niet te vergeten een balkon of terras met een zitje, waarvan je elke avond kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Bovendien schuif je direct aan bij het ontbijt en begin je de dag heerlijk. 

All-inclusive

Geniet heel de dag door van de lekkerste maaltijden, drankjes en de beste service. RIU Astoria beschikt over drie lekkere restaurants waar je kan genieten van Aziatisch, Italiaans en Internationaal. Ook heeft het hotel drie bars waar je na afloop of in de middag kunt genieten van een heerlijk drankje. Naast de lekkernijen zitten er ook diverse activiteiten inbegrepen. Zo blijf je fit bij de fitness, doe je mee met een lesje aerobics, speel je een potje  jeu de boules of kom je lekker tot rust bij de wellness. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel