Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riu Paraiso Lanzarote Resort

Riu Paraiso Lanzarote Resort

Spanje - Lanzarote - Puerto Del Carmen

Travis header

Riu Paraiso Lanzarote Resort op Lanzarote voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Riu Paraiso Lanzarote Resort - Lanzarote

Vlucht van de drukte thuis en kom helemaal tot rust bij Riu Paraiso Lanzarote Resort. Je verblijft in dit mooie 4-sterrenresort op basis van all-inclusive, wat betekent dat ontbijt, lunch, diner en je favoriete drankjes de hele dag door voor je klaar staan! Er is een kinderclub aanwezig waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken en voor alle volwassenen is er de mogelijkheid gebruik te maken van het wellnesscentrum. 

Activiteiten

Bij Riu Paraiso Lanzarote Resort kun je je bijna niet vervelen. Je kunt overdag genieten van het activiteitenprogramma en 's avonds worden er verschillende shows gegeven. Voor de sportievelingen die tijdens de vakantie toch fit willen blijven is er een fitnessruimte en je kunt meedoen met een groeples in de RiuFit zone. Geniet van de zon aan het zwembad of op het strand met een goed boek en je favoriete drankje. Bovendien kun je 's avonds samen genieten van livemuziek en kun je een dansje wagen in de discotheek. En ja, ook in de discotheek bestel jij onbeperkt je favoriete drankjes!

Lanzarote

Ga mee met diverse excursies of huur een auto en ontdek het eiland zelf! Wil jij de omgeving van Riu Paraiso Lanzarote Resort verkennen maar nog steeds genieten van een heerlijke maaltijd? Ga mee met de Lanzarote Vulkanentocht & BBQ en Wijnhuis. In deze excursie breng je een bezoek aan Rubicon met wijnproeverij, bewonder je Lunar Route in het Timanfaya Nationaal Park en heb je een bijzondere Vulkaan BBQ in El Diablo! Tijdens de Sea Trek kun je de onderwaterwereld bewonderen met een speciale helm, ook een erg leuke ervaring!

Home > Hotels en appartementen > Riu Paraiso Lanzarote Resort