RIU Playa Park

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Playa Park:

RIU Playa Park - Mallorca

Lekker 24 uur per dag genieten van de beste service en de lekkerste maaltijden. Bij RIU Playa Park hoef je echt even nergens aan te denken, hoe fijn is dat? Lig lekker de hele dag in de zon bij het zwembad of bezoek het strand die 400 meter lopen is. Neem een goed boek en je handdoek mee en kies een ligbed in de heerlijke zon, echt even ontspannen. Extra luxe tijdens je vakantie? Kies dan voor de Swimup kamer, hier kun je vanaf jouw terras direct een duik nemen in het zwembad! 

All inclusive

Word wakker in een prachtige kamer en schuif direct aan bij het ontbijt. En bedenk wat jullie die dag gaan doen, de omgeving ontdekken of blijven op resort? Blijf lekker fit bij de fitness of rust uit aan een van de drie buitenbaden. Kom 's middags terug voor een uitgebreide lunch bij een van de twee buffetrestaurants, even bij komen. Bovendien bestel je heel de dag door je favoriete cocktail, bij RIU Playa Park geniet je optimaal van een heerlijke vakantie.

Ontdek Mallorca

WIl je het prachtige Spaanse eiland ontdekken? Huur dan een auto of ga mee met diverse excursies. Bovendien loop je het resort uit en bevind je je in een levendige omgeving. Stap op een jetski en bewonder de oostkust van Mallorca samen met een gids, hoe cool is dat? Liever wat rustiger aan doen maar toch wat spannendst tegelijk, ga mee met een Ballonvaart en zie het eiland op 300 tot 500 meter hoogte. Zeker een ervaring die altijd bij je blijft.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel