RIU Dubai

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Dubai:

RIU Dubai - Dubai

Dit hotel opent haar deuren in het najaar van 2020. Wordt 's ochtends wakker met een prachtig uitzicht op de zee en schuif vervolgens aan bij het heerlijke ontbijt. Zoek verkoeling in 1 van de 3 buitenbaden en haal een lekker drankje bij de poolbar. Ga voor extra luxe even langs de spa en wellness en laat je masseren. Of blijf je liever fit en sta je elke dag in de fitness of doe je mee met een groeps les in de RiuFit Zone. Bovendien geniet je 's avonds heerlijk van live muziek en een activiteitenprogramma. 

Omgeving

Spendeer een dag in de prachtige omgeving van Dubai. Deze wereld stad staat midden in de woestijn en is dus erg bijzonder. Er is een winkelcentrum op slechts 500 meter van RUI Dubai gelegen, dit is echter niet het centrum. Het centrum van Dubai zit iets verder, 15 kilometer om precies te zijn. Het is dus al een mooie en leuke tocht om bij het centrum te komen. Doordat het hotel direct gelegen is aan het strand, loop je zo vanuit je kamer er naar toe. Hoe ideaal is dat?

Luxe

Als je aan Dubai denkt, denk je natuurlijk aan luxe en dat mag je zeker verwachten bij RUI Dubai. Er staan 4 soorten buffet restaurants voor jou klaar, of je nou trek heb in de Aziatisch, internationaal, Italiaans of Libanees keuken. Zo eet je niet elke dag het zelfde en heb je dus veel variatie. Bovendien zijn er ook 6 bars aanwezig, 2 zwembadbars, een sportsbar, binnebar, loungebar en een lobbybar. Zo kies je elke middag of avond bij welke bar jij wilt zitten. Een bezoekje langs de spa en wellness hoort er natuurlijk ook bij om je even lekker te laten verwennen! 

Bekijk dit hotel
bij TUIMis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel