RIU Palace Palmeras

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Palace Palmeras:

RIU Palace Palmeras - Gran Canaria

Bij RIU Palace Palmeras hoef je echt even nergens aan te denken, hier wordt alles voor je geregeld. Geniet van de diverse maaltijden die er worden aangeboden en 24 uur lang van de heerlijkste drankjes. Sluit de avond af met een heerlijk diner in het à-la-carte-restaurant en geniet vervolgens van een show of livemuziek. Lig heerlijk bij te komen bij het zwembad met een goed boek en rust lekker uit.

Verblijf

Word 's ochtends wakker met een prachtig uitzicht over de zee of de tuin vanaf jouw balkon of terras. Dit 4-sterren hotel biedt 24 uur per dag  uitmuntende service aan, hoe fijn is dat? Lig heerlijk van de zon te genieten aan een van de twee zwembaden met een goed boek en je favoriete cocktail. Bovendien geniet je van verschillende shows en livemuziek en kan je gebruik maken van de fitness. Terwijl de kinderen druk bezig zijn met spelen in de speeltuin met de oppas ontdek jij de omgeving.

Ontdek Gran Canaria

Huur een auto en ontdek het prachtige eiland Gran Canaria of ga mee met diverse excursies. Ontdek het eiland door met een 4x4 Tour mee te gaan. Tijdens deze spannende tour rijd je langs de heuvels, ravijnen en valleien in het binnenland van Gran Canaria en geniet je van een traditionele Canarische lunch met drankjes. Heb jij altijd al willen snorkelen en/of duiken? Ga mee met de tour met een gids die er alles van weet en bewonder je de prachtige wateren van Gran Canaria. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel