Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Belnem House Bonaire

Belnem House Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Belnem House Bonaire op Bonaire voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Belnem House Bonaire

Toe aan een vakantie vol met zon, zee, strand en ontspanning? Belnem House Bonaire is de perfecte plek om te genieten van een rustige strandvakantie in de villawijk Belnem, aan de rand van Kralendijk. Dit comfortabele en kleinschalige complex is de ideale thuisbasis voor iedereen die wilt ontspannen of de onderwaterwereld wilt gaan verkennen.

Moderne kamers

Het boutique hotel Belnem House Bonaire biedt de mogelijkheid om in een studio suite voor 2 personen te verblijven of in een van de grotere 3-kamerappartementen, geschikt tot 4 personen. Beide kamers hebben een kitchenette en een terras op balkon. De appartementen zijn alleen een stuk ruimer en hebben een woonkamer en twee slaapkamers. Alle kamers hebben een moderne uitrusting en een luxe uitstraling. Hier kom je helemaal tot rust! 

Ideale ligging voor strandliefhebbers en duikers

Bonaire is niet heel groot, dus waar je ook verblijft, je kunt gemakkelijk het hele eiland verkennen. Maar hoe fijn is het als je zo naar het strand toe loopt? En dan gelijk een prachtig tropisch strand waar je goed kunt snorkelen en duiken. Bachelor's Beach ligt op slechts 250 meter afstand van Belnem House Bonaire en via een trappetje naar beneden neem je zo een duik in de zee. 's Avonds op zoek naar een gezellig restaurantje? Met een huurauto ben je zo in het centrum van Kralendijk dat op zo'n 4 kilometer afstand van het hotel ligt.

Home > Hotels en appartementen > Belnem House Bonaire