↩ Terug naar alle stedentrips


San Francisco stedentrip

Goedkoopste stedentrip naar San Francisco van dit moment:

Vanafprijs: 768 euro*

Accommodatie: Minna Hotel
Aantal sterren: 2-sterren
Land: Verenigde Staten
Stad: San Francisco

Vertrekdatum: 24 april 2019 (Meerdere data mogelijk, maar de prijs kan verschillen)
Duur: 6 dagen
Verzorging: Logies en ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingStedentrip San Francisco

San Francisco is een heerlijke plek, het is een bijzondere stad voor een onvergetelijke stedentrip. Bewonder de Golden Gate Bridge van dichtbij en dwaal op het gemak door deze bruisende wereldstad. Grijp deze goedkope aanbieding van Travelhunter en ontdek het mooie San Francisco!

De bezienswaardigheden in San Francisco

De stad in de Amerikaanse staat Californië is bijzonder en bedrijvig. San Francisco staat bol van de bezienswaardigheden met de Golden Gate Bridge met stip op nummer 1. Het bekende oranje bouwwerk van maar liefst 3 kilometer lang is een belangrijke toeristische trekpleister. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Zo is het shopping walhalla, Union Square is meer dan de moeite waard en Fisherman’s Wharf is tevens een dagvullende belevenis. Je kunt vanuit hier een trip maken naar het gevangeniseiland Alcatraz. San Francisco is niet alleen druk, ook op cultureel gebied kom je hier goed aan je trekken.

Shoppen in San Francisco

Tijdens een leuke én goedkope stedentrip naar San Francisco mag shoppen zeker niet ontbreken. Zoals eerder vermeld is Union Square dé place to be. De stad staat bekend als de bakermat van de populaire jeans, dus deze kom je hier in veelvoud tegen. Maar ook grote Amerikaanse ketens, kleine boetiekjes en een hoop fastfoodkramen zijn hier gevestigd.

Een leuke en bijzondere stad

Wanneer je deze onweerstaanbare actie van Travelhunter hebt geboekt is het slechts aftellen tot je in het vliegtuig zit. Een stedentrip naar San Francisco is leuk, enerverend en werkelijk onvergetelijk. De bijzondere stad kan het best worden omschreven als divers, bruisend en modern. De diversiteit zie je vooral terug in de vele verschillende wijken zoals Chinatown, Haight Ashbury en de Italiaanse wijk. De sfeer, de smeltkroes van culturen en natuurlijk de vriendelijke bevolking maken de goedkope stedentrip naar San Francisco tot een groot succes!


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Andere goedkope stedentrips

New York Manhattan Queensboro Bridge

New York City ► €499 p.p.

  Meer info
Toronto Canada stedentrip

Toronto ► €687 p.p.

  Meer info
Dubai stedentrip

Dubai ► €485 p.p.

  Meer info
Bekijk meer goedkope stedentrips