Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Dubai

Stedentrip Dubai

Travis header
486,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: VakantieDiscounter

Landmark Premier Hotel

4 juni 2024
7 dagen
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Landmark Premier Hotel

4 juni 2024
7 dagen
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip naar Dubai

Bucket list item! Ga je naar Dubai, dan staat je een hele bijzondere stedentrip te wachten... Sommigen trekken er een aantal dagen of zelfs een week voor uit, maar ook als tussenstop naar bijvoorbeeld Bali is het een hele leuke stad. Wil je goedkoop naar Dubai, houd deze pagina dan goed in de gaten. Iedere dag wordt de pagina geüpdate en zie je wat de laagste prijs is van dit moment.

Populaire stedentrip

Als je een bijzondere stedentrip wilt doen dan moet je zeker een keer naar Dubai gaan! De laatste jaren is de stad ontzettend populair geworden en dat is niet voor niks. Dubai is een stad in de Verenigde Arabische Emiraten met superveel luxe en rijkdom. Toerisme is één van de belangrijkste inkomstenbronnen van Dubai en ze doen er dan ook alles aan om toeristen te trekken. Ben je 5 jaar geleden naar Dubai geweest? Dan gaat er wéér een wereld voor je open, want er wordt continue gebouwd!

Bijzondere bezienswaardigheden

Één van de bijzondere bezienswaardigheden in Dubai is het enige 7-sterrenhotel ter wereld, Burj al Arab. Als je hier niet overnacht, kun je hier niet zo maar binnen komen. De goedkoopste manier om toch binnen te komen is een High Tea reserveren, echter dit kost al meer dan 100 euro per persoon. Wat wel betaalbaar is, is een bezoek aan het hoogste gebouw ter wereld, Burj Khalifa. Dit is zeker de moeite waard. Zorg er wel voor dat je thuis alvast boekt, zodat je zeker weet dat je een toegangsbewijs hebt. Het kan wel eens voorkomen dat het is uitverkocht. Je kunt dit boeken voor 125 AED (ongeveer 30 euro) op de officiële website van Burj Khalifa.

Shopping malls

Tijdens een goedkope stedentrip in Dubai zijn er genoeg mogelijkheden om te shoppen. Zo heb je Dubai Mall dat bij de Burj Khalifa ligt met zo'n 1200 winkels en een andere hele grote, Mall of Emirates. Dit winkelcentrum heeft een indoor skigebied aangelegd van 22.500 m², hoe gaaf is dat, skiën in de woestijn! Niks is te gek in Dubai. Echt goedkoop shoppen, zoals je dat vroeger kon in Dubai, kan helaas niet meer, maar het is wel een hele leuke ervaring!

Wil je meer weten over Dubai? Wij zetten 5 redenen om zeker een keer naar Dubai te gaan voor je op een rijtje.

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Dubai