Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Stedentrips > Toronto

Stedentrip Toronto

Travis header
965,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Prijsvrij

Chelsea

2 december 2023
7 dagen
Toronto, Canada
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Chelsea

2 december 2023
7 dagen
Toronto, Canada
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Stedentrip Toronto

Het levendige Toronto wordt ook wel het ‘New York van Canada’ genoemd. Met de 533 meter hoge CN Tower en vele andere skyscrapers kijk je je ogen uit. De moderne stad heeft een overweldigende skyline en de vele bezienswaardigheden maken het een top bestemming voor een leuke én goedkope stedentrip. Travelhunter heeft een aanbieding die je niet mag missen. Vlieg jij binnenkort naar Toronto?

De vele kanten van Toronto

Toronto is een fijne bestemming voor een stedentrip, mede omdat het een veelzijdige plek is. Toronto heeft vele bezienswaardigheden, de City Hall is er daar één van. Het indrukwekkende gemeentehuis met zijn statige uitstraling heeft het iets weg van een museum. De stad kenmerkt zich ook door de zendmast CN Tower, vanaf hier heb je een weidse blik over de stad en kun je door het glazen platform meters naar beneden kijken. Ook het ondergrondse winkelcentrum Toronto Eaton Centre en het bijgelegen gangenstelser PATH trekt veel bezoek.

Toronto is een prachtige stad

De stad is eigenlijk het gehele jaar prima te bezoeken. Toronto kent een strenge winter, maar schaatsen op het Nathan Philips Square hoort er dan zeker bij. De zomermaanden nodigen uit voor een heerlijke combinatie van cultuursnuiven en lekker luieren op de Toronto Islands, de ideale plek als je de drukte van de stad even wilt ontvluchten. Toronto Islands liggen in het Lake Ontario en zijn per ferry te bereiken. Ook Hanlan’s Island is een leuke plek, Point Beach is bij goed weer een hotspot bij zowel Canadezen als toeristen.

Een onmisbare aanbieding naar Toronto

Zoals je ziet, Toronto is veelzijdig en een perfecte plek voor velen. Kensington Market, Chinatown en Distillery District zijn leuke en bezienswaardige wijken van de stad die Toronto sfeer en karakter geven. Kies voor de toffe aanbieding van Travelhunter en ga op reis!

Interessant voor jou

Bekijk alle stedentrips


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Stedentrips > Toronto