Twee weken Aruba
Zomervakantie Regio Midden

Travis header

Mammaloe's Bed & Breakfast

17 juli 2021
16 dagen
Aruba, Aruba
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Boek je vakantie met omruilgarantie tot 7 dagen voor vertrek! Lees hier de voorwaarden.

Mammaloe's Bed & Breakfast

17 juli 2021
16 dagen
Aruba, Aruba
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Mammaloe's Bed & Breakfast - Aruba

Altijd al eens het prachtige Caribische eiland Aruba willen ontdekken? Dat snappen wij, want het is een prachtig eiland met witte stranden en genoeg mogelijkheden om met gekleurde visjes te snorkelen. En hoe gaaf is het om dan in een kleinschalig Arubaanse Bed & Breakfast te verblijven? Niet alleen is het een goedkope manier om het eiland te ontdekken, je slaapt ook nog eens in een unieke Gypsy Wagon waarin je wakker wordt met het geluid van tjilpende vogels.

Verschillende kamers

Als je bij Mammaloe's Bed & Breakfast verblijft, heb je keuze uit diverse soorten kamers. Verblijf jij in de unieke Gypsy Wagon, of ga jij voor de Casita Azule of de wat ruimere Casita La Vento waarbij je ook beschikt over een kitchenette en eventueel zelf nog wat maaltijden kunt bereiden. Zo verblijf je makkelijk met een laag budget op dit prachtige eiland. Even relaxen? Neem een duik in het zwembad of lees een boekje in de hangmat. 

Ontdek Aruba

Om je vakantie bij Mammaloe's Bed & Breakfast Aruba compleet te maken huur je (een paar dagen) een auto om zo het eiland te kunnen verkennen. Op deze manier kun je makkelijk naar de verschillende strandjes van Aruba én als je je snorkelset meeneemt, kun je bij elk strandje ook een duik nemen om de vele visjes te spotten. Voor je het weet word je omringd door honderden kleine visjes. 

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Mammaloe's Bed & Breakfast is te boeken bij:

Interessant voor jou

21 augustus 2021, 9 dagen
All-Inclusive

17 juli 2021, 9 dagen
Logies

21 augustus 2021, 9 dagen
All-Inclusive

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel