Aruba - Zomervakantie Regio Midden

Vakanties Aruba - Zomervakantie Regio Midden

Ben jij opzoek naar een te gekke zomervakantie met strand en avontuur? Dan is Aruba zeker een aanrader! De stranden van Aruba zijn stuk voor stuk plaatjes, want het zand is spierwit en het water mega blauw. Ook is dit een populaire plek voor wateractiviteiten, zoals jetskiën of parasailen! Heb jij altijd al gedroomd van een vakantie op Aruba? Of wil je gewoon even weg van alle drukte in Nederland? En valt jouw woonplaats in regio Midden? Bekijk dan snel deze aanbieding!

De laatste aanbiedingen voor Aruba

8 juli 2023, 9 dagen


Santa Cruz, Aruba

15 juli 2023, 9 dagen


Palm Beach, Aruba

8 juli 2023, 14 dagen


Santa Cruz, Aruba

15 juli 2023, 9 dagen


Palm Beach, Aruba


One Happy island

Aruba is een erg gastvrij eiland, ze zijn trots op hun eiland en willen dat graag delen! Dagje strand? Aruba beschikt over 50 verschillende stranden! Zoek je voor een rustig strandje? Ga dan naar Baby Beach. Liever wat drukker? Bezoek dan Moomba beach. Duiken/snorkelen is niet te ontbreken in dit lijstje natuurlijk! Je kunt duiken in ondiep water, maar je kan ook gaan voor een uitdaging zoals drop-off rif of een bezoek brengen aan een van de scheepswraken op de Caribische bodem!

Wateractiviteiten

Het mooie heldere water is vrijwel onmisbaar op Aruba! Durf jij 150m boven het water te hangen in een parachute? Ga dan een dagje parasailen! Deze geweldig ervaring kan je gelukkig ervaren in Aruba. Ooit gehoord van Yoga op het water? Stap op een sup-plank en doe mee met een klasje Yoga! Niet z'n fan van het water, kies dan voor Yoga op het strand!

Home > Zomervakantie Regio Midden > Aruba