Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

5-sterren Aruba
Zomervakantie Regio Midden

Travis header

RIU Palace Aruba

8 juli 2023
9 dagen
Aruba, Aruba
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

RIU Palace Aruba

8 juli 2023
9 dagen
Aruba, Aruba
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

RIU Palace Aruba

Aruba heeft twee prachtige RIU hotels: RIU Palace Antillas en RIU Palace Aruba. Beide zijn prachtige 5-sterrenhotel en de twee zijn naast elkaar gelegen aan het hagelwitte zandstrand Palm Beach. Het RIU Palace Antillas is adults only, in het RIU Palace Aruba zijn ook kinderen van harte welkom. Maar als jij gewoon met zijn tweetjes reist zonder kinderen, dan mag je ook gewoon het naastgelegen hotel binnenlopen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch of een duik in het zwembad. 

Uitgebreide ultra all-inclusive

Zoals we van RIU gewend zijn heeft ook RIU Palace Aruba een uitgbereide zogeheten ultra all-inclusive verzorging. Dit betekent een lekker ontbijt in de ochtend, een lunch in buffetvorm in de middag, een diner in buffetvorm in de avond én drie keer per week een themabuffet. Ook kun je 's avonds lekker eten in een van de vier à-la-carterestaurants. Reserveren is niet mogelijk, wie het eerst komt wie het eerst maalt, én gewoon allemaal inclusief! Ga jij naar het grill- en steakhouse, het Italiaanse restaurant Milano, eet je een keer Japans in Sayuri of ga jij voor Fusion?

Verder kun je de hele dag lekkere drankjes halen in een van de zes bars of ga in de avond naar de discotheek in RIU Palace Antillas waar de drankjes ook inclusief zijn. Probeer zeker eens de toepasselijke cocktail "Aruba Ariba"!

Ideale ligging

Los van alle super-de-luxe faciliteiten van RIU Palace Aruba, heeft het 5-sterrenhotel ook nog eens een perfecte ligging. Je loopt vanuit je kamer zo langs het zwembad het hagelwitte zandstrand Palm Beach op. Neem een duik in de zee, en je ziet gelijk al wat visjes voorbij zwemmen. Loop je de andere kant het hotel uit, dan ben je binnen no-time bij diverse winkeltjes en restaurantjes. Ook het "I love Aruba" bord vind je op loopafstand. Hier zie je veel mensen foto's maken. 


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

RIU Palace Aruba is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Midden > Aruba > 5-sterren Aruba