Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Twee weken Suriname
Zomervakantie Regio Noord

Travis header

Helaas, we hebben op dit moment geen aanbieding in de categorie: Twee weken Suriname.

Alle aanbiedingen


Bekijk meer vakanties naar Suriname >

Jacana Amazon Wellness Resort

23 juli 2022
14 dagen
Paramaribo, Suriname
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Jacana Amazon Wellness Resort - Suriname

Bij Jacana Amazon Wellness Resort ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Met een tropisch zwembad, waterval en een prachtige groene tuin met palmbomen en een metershoog bamboebos waan je je hier echt even in de Surinaamse jungle. Je verblijft hier in een hotelkamer of een ruim 3-kamerappartement en binnen 10 minuten rijden ben je in de binnenstad van Paramaribo.

Zoutwaterzwembad

De foto's zeggen genoeg: Jacana Amazon Wellness Resort heeft een geweldig mooi zwembad. Dit buitenbad in tropische sferen is gevuld met zout water. Hier kun je een lekkere duik nemen of aan de rand genieten van een cocktail of smoothie. Voor wie echt even wilt ontspannen kan terecht in de spa waar je een heerlijke massage kunt boeken of een reinigende body-scrub.

Ideale ligging

Alhoewel je heel het gezin zich bij Jacana Amazon Wellness Resort vermaakt, ga je natuurlijk niet helemaal naar Suriname om niks van het land te zien. Twee keer per dag gaat er een gratis shuttle naar het centrum van Paramaribo en Hermitage Mall. Bovendien ligt het hotel op loopafstand van vliegveld Zorg en Hoop waar je per vliegtuig het binnenland van Suriname kunt bereiken.


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Jacana Amazon Wellness Resort is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Suriname > Twee weken Suriname