Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Suriname - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Suriname - Regio Noord

Heb je niks te doen in de maanden juli en augustus en zoek je en unieke zomervakantie? Ga naar Suriname! Bezoek eens de hoofdstad Paramaribo met 585.000 inwoners en duik eens de geschiedenis in. Ga eens naar de Blauwgrond waar verschillende heerlijke eethuisjes zitten of stap op een bootje en ga mee met de dolfijnen tocht! Wil je graag ontdekken wat het mooie Suriname te bieden heeft en valt jou woonplaats onder regio noord? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Suriname


Paramaribo

Wat is er te doen in de hoofdstad van Suriname? Breng eens een bezoek aan de Centrale markt. Waar de vis vers uit de Surinamerivier achter de markt komt en direct verkocht wordt! Houdt jij van pepers, kousenband en bananen? Ben je hier op de juiste plek, sinds die drie producten het meest verkocht worden! Ben je meer van een actieve vakantie? Ga mee met de fietstour die door UNESCO-erfgoed gaat! Zo zie je alle mooie en belangrijke delen van Paramaribo. Heb je heimwee is er ook een plekje in Paramaribo die bitterballen en frikadellen verkoopt. 't Vat biedt daarnaast ook wekelijkse salsa lessen aan en is ook perfect om een cocktail te drinken of een hapje te eten!

Dolfijnen spotten

Altijd al dolfijnen willen spotten? Huur dan een boot met bootsman of ga mee met een tour! In de Surinamerivier zwemmen z'n 100 Guiana-dolfijnen, dus de kans dat je ze ziet is vrij groot! Combineer je tour door langs bijv. Mariënburg en Braamspunt te varen en geniet van de zonsondergang in de boot!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Suriname