Hotel Morabeza

Kaapverdië - Sal - Santa Maria

Travis header

Hotel Morabeza - Sal

Het eiland Sal in Kaapverdië staat bekend om de parelwitte stranden onder een aangename zon in de Atlantische Oceaan. Je kunt bij Hotel Morabeza perfect genieten van deze aangename aspecten die bij een vakantie naar Kaapverdië horen. Kom helemaal tot rust en kijk vanaf het terras met een koud drankje in de hand over het zwembad uit op de Atlantische Oceaan. Neem een duik in het verkoelende water en de vakantie kan beginnen!

Ligging aan het strand

Hotel Morabeza ligt in het centrum van de belangrijkste toeristische stad Santa Maria in het zuiden van Sal. In dit gezellige plaatsje vind je een aantal gezellige barretjes en in de restaurants proef je de vangst van de dag, die verkocht wordt op de kleine pier. Het stadje ligt direct aan het strand en je kunt hier uitstekend wind- en kitesurfen, vooral van november tot en met juni. Liever even relaxen? Er staan al strandbedjes voor je klaar en het water heeft een ideale temperatuur!

Kamers met zeezicht

Tijdens je verblijf bij Hotel Morabeza waan je je in een luxe omgeving. Je wandelt tussen de palmbomen en je neemt een verkoelende duik in een van de meerdere zwembaden van het hotel. Er is ook mogelijkheid om een kamer met zeezicht te boeken, zodat je altijd uitzicht hebt over de helderblauwe Atlantische Oceaan. Voor sportliefhebbers is er een fitnessruimte en als je wilt ontspannen, kun je een massage boeken. Je komt helemaal tot rust tijdens je verblijf in Santa Maria!

Home > Hotels en appartementen > Hotel Morabeza