Goedkope vakantie Curaçao
Herfstvakantie Regio Midden

Travis header

Helaas, we hebben op dit moment geen aanbieding in de categorie: Goedkope vakantie Curaçao.

Alle aanbiedingen
Academy Hotel Curaçao

16 oktober 2021
9 dagen
Curaçao, Curaçao
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Academy Hotel - Curaçao

Een meer bijzonder verblijf dan het Academy Hotel in Willemstad vind je waarschijnlijk niet op Curaçao: dit hotel is van de hotelschool op het eiland waar leerlingen hun theorie in de praktijk kunnen toepassen. Omdat de hoteliers in opleiding zijn betaal je niet de hoofdprijs voor dit verblijf. Dat is ideaal, want dan kun je je spaargeld aan andere leuke uitjes en souvenirs uitgeven op het eiland.

Basic en gezellig

De kamers van het Academy Hotel zijn eenvoudig maar wel sfeervol. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig op een zonnige bestemming zoals dit eiland: je bent toch bijna altijd buiten! In het complex is een à-la-carterestaurant aanwezig waar de koks in opleiding er alles aan doen om jou de keuken van Curaçao te laten leren kennen. Op slechts 100 meter vind je diverse leuke winkeltjes waar je even kunt shoppen en rond kunt lopen.

Bezoek het strand

Je vindt de zee al op 300 meter, maar voor een echt fijn zandstrand moet je drie kilometer rijden. Neem je boekje en je fotocamera maar vast mee, want je kunt je hier zeker een hele dag vermaken. Vanaf het hotel in het hart van Punda kun je ook eenvoudig leuke uitjes maken, zoals een bezoek aan de golfbaan, Pietermaai of de Pontjesbrug.

Goedkoop overnachten op Curaçao? Bij Academy Hotel in Willemstad zorgen koks in opleiding voor een onvergetelijk verblijf.

Tips van Travis voor bestemmingen met code geel of groen:

ABC-eilanden >Zakynthos >Corfu >Sint Maarten >Samos >Italië >Kroatië >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Academy Hotel Curaçao is te boeken bij:

Bekijk meer Curaçao vakanties

Interessant voor jou

17 oktober 2020, 9 dagen
Logies

17 oktober 2020, 9 dagen
All-Inclusive

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Herfstvakantie Regio Midden > Curaçao > Goedkope vakantie Curaçao