Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Vistalmar Ocean Suites

Vistalmar Ocean Suites

Aruba - Aruba - Oranjestad

Travis header

Vistalmar Ocean Suites voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Vistalmar Ocean Suites - Oranjestad

Even alleen doen waar jij zin in hebt! De prachtige suites van Vistalmar Ocean Suites bieden je het perfecte startpunt voor heerlijke dagen! Een ideale uitvalsbasis om Aruba te verkennen.

Kleinschalig hotel met ruime suites

De ruime suites van hotel Vistalmar Ocean Suites zijn modern en comfortabel ingericht, met elk een eigen keuken. Ga je vanavond zelf koken of laat je lekker voor je koken? Het kan allemaal! Het hotel is kleinschalig, maar de appartementen zijn daarentegen erg ruim! Bij het hotel vind je een zwembad voor de nodige verkoeling met voldoende ligbedjes voor iedereen. Steek de weg over die voor het hotel ligt en voor je het weet lig je op het ruime zonnedek aan de zee. Het hotel ligt in Oranjestad, waardoor er volop mogelijkheden zijn om ook buiten de deur te eten. Het gezellige centrum van Oranjestad ligt op zo’n 8 kilometer van je accommodatie. Er zijn verschillende mogelijkheden om een auto te huren, zodat je met gemak het mooie eiland Aruba kan ontdekken. 

Ontdek Aruba!

Naast zwemmen bij Vistalmar Ocean Suites, relaxen en bakken aan het strand heeft Aruba zoveel moois voor je! Met een huurauto kun je het gehele eiland ontdekken en is alles goed bereikbaar. Aruba wordt omringd door de Caraïbische zee en heeft daardoor ontzettend veel stranden waar onder andere gesurft en gedoken kan worden. Er liggen tal van verzonken schatten op de bodem van de oceaan rondom het eiland.  Aruba kent ook een weelderige natuur, die je door middel van een begeleide jeepsafari door de natuurgebieden goed kan bewonderen. Uiteraard is het bruisende Oranjestad een goede plek om het stadsleven én de Arubaanse keuken te ontdekken.

Home > Hotels en appartementen > Vistalmar Ocean Suites