5-sterren Mexico
Zomervakantie Regio Midden

Travis header

RIU Palace Pacifico

14 juli 2023
10 dagen
Mexico, Mexico
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

RIU Palace Pacifico

14 juli 2023
10 dagen
Mexico, Mexico
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

RIU Palace Pacifico - Mexico

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, wij zijn dol op RIU hotels! Je verblijft in luxe op een all-inclusive basis en je kunt naast het mooie uitzicht ook van de vele faciliteiten van dit fantastische hotel genieten!

Nuevo Vallarta

In het centrum van Neuvo Vallarta ben je met een kleine 2 kilometer. Je komt hier gemakkelijk met de taxi en je kunt je de hele dag vermaken in het centrum. Voor een avondje stappen hoef je het hotel niet te verlaten. In het hotel vind je de discotheek Pacha. Gedurende de gehele avond zijn toegang en de drankjes inbegrepen! Niet zo'n feestbeest, maar wel een drankje? Je bestelt de hele dag allerlei (non)alcoholische cocktails aan de bar bij het zwembad!

Sport en ontspanning! 

Bij RIU Palace Pacifico kun je beachvolleyballen, fitnessen, windsurfen, bodyboarden en verschillende groepslessen volgen. Gasten die willen leren duiken kunnen een introductieduik nemen in het zwembad en is een uitgebreid activiteitenprogramma voor de liefhebbers. Even toe aan wat ontspanning? Maak gebruik van de sauna en het stoombad of ga relaxen in de whirlpool.  

 


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

RIU Palace Pacifico is te boeken bij:


Bekijk meer Mexico vakanties >>

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Midden > Mexico > 5-sterren Mexico